Filtrul cautat

Anvelope Offroad / SUV / 4x4

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
MDL

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Oferte de top la cauciucuri off road, pe shiny.md!

Dotarea 4x4 este o functionalitate valoaroasa a unei masini si trebuie sustinuta de anvelope 4X4 care sa iti ofere maximul de forta si aderenta posibil. Daca in cazul unei masini micute, ai de ales intre foarte multe tipuri de trasaturi ale unei anvelope de vara sau iarna, atunci cand esti in cautarea unor anvelope off road, este destul de important sa alegi modele care sa faca fata unui tip de teren dificil (nisip sau terenuri dure, care vor aduce un grad ridicat de frecare pe suprafata anvelopei, teren mocirlos, pentru care e bine sa ai un design al suprafetei de rulare pe cauciucuri 4x4 care sa ajute la drenarea eficienta a apei, etc.).

Cauciucuri 4x4 off road – cum alegi cea mai buna varianta pentru tine?

Ca in orice decizie, si decizia asupra unui nou cauciuc off road trebuie sa inceapa de la analiza asupra propriilor necesitati. Stilul tau de condus, terenul pe care circuli si sezonul in care o faci sunt doar cateva din variabilele pe care trebuie sa le ai in vedere. Terenul, sezonul si producatorul de anvelope suv 4x4 sunt cele trei directii asupra carora e bine sa te informezi si pe care e bine sa le estimezi. Un exemplu ar fi situatia in care estimezi ca vei conduce masina pe care vrei sa o echipezi sub 50% din timp pe un teren capricios, caz in care poti avea in vedere si o pereche de anvelope all terrain. Exista si cauciucuri de iarna off road, pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand planuiesti sa conduci mai mult in conditii mai grele ale sezonului rece. O pereche de anvelope iarna off road sunt special fabricate pentru a raspunde in mod optim unor conditii de teren cu zapada sau gheata, si pentru decizia asupra producatorului, te poti informa in detaliu pe Internet asupra istoricului acestuia si poti gasi si informatii referitoare la procesul de fabricatie si tehnologiile utilizate.

Cum gasesti anvelope 4x4 off road?

Poti folosi, in mod simplu, functionalitatile website-ului shiny.md! Ai la indemana in primul rand campuri pe care e bine sa le completezi pe homepage – care servesc ca si criterii de cautare in ofertele noastre. Astfel, lista cu anvelope 4x4 va fi conforma cu necesitatile tale. Apoi, in meniul din stanga acestei liste de oferte, ai la indemana mai multe criterii, din care poti selecta pretul sau un interval de pret potrivit pentru bugetul tau dar si un anumit producator, daca deja ai o marca preferata sau te-ai decis asupra acesteia.

O alta functionalitate care iti poate fi utila este comparatorul de produse – daca deja ai ajuns la o lista scurta de modele de anvelope 4x4 si e momentul sa te decizi asupra unui singur model, selecteaza butonul asociat fiecarui model si ai acces la o pagina pe care poti vizualiza trasaturile ambelor modele – o analiza comparativa te va aduce mai aproape de decizia cea mai buna pentru tine.

Text faces or Lenny faces describe emotions just like emojis. Browse these unicode character strings in the gallery.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 9433
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 9433
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus