Filtrul cautat

Anvelope tot anul pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
MDL

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Cauciucuri pentru toate anotimpurile – oferte pe shiny.md!

Daca te-ai decis asupra unor anvelope auto all season, pe shiny.md gasesti cele mai bune oferte la cauciucuri 4 anotimpuri preturi bune de la cele mai importante magazine online din tara. Decizia de a alege cauciucuri 4 sezoane este una care are ca principal beneficiu faptul ca nu mai trebuie sa le schimbi o data cu schimbarea sezonului. Exista anvelope toate anotimpurile de o calitate foarte buna, cu trasaturi care reprezinta un compromis intre materialele si functionalitatile anvelopelor de sezon rece si cald.

Motive pentru care soferii aleg cauciucuri 4 anotimpuri

Se considera ca un pret anvelope all season reprezinta functionalitati compromis intre anvelopele pentru sezonul cald si cele dedicate sezonului rece. Bineinteles, vei scapa de bataile de cap si drumurile la atelierul auto pentru schimbarea cauciucurilor dar e nevoie sa stii si ca acest tip de cauciucuri toate anotimpurile sunt recomandate mai ales pentru masinile mici – cand e vorba de masini mai mari sau mai grele, exista posibilitatea sa apara dezavantaje in timpul rularii, care pot avea un impact asupra confortului tau la volan.

Chiar si cele mai bune cauciucuri all season sunt recomandate a fi folosite pana in 10 000 de kilometri anual. Daca estimezi mai mult de atat, probabil e bine sa ai in vedere si anvelope de sezon.

In topul de modele de cauciucuri toate sezoanele intra anvelope cu rezistenta foarte buna pe timpul sezonului cald, cum ar fi o distanta de franare cat mai mica, precizie si manevrabilitate dar care functioneaza in parametri optimi si in timpul sezonului rece. Niste anvelope pentru toate anotimpurile de calitate ar trebui sa aiba o compozitie care sa nu permita intarirea de la frig dar si functionalitati care iti vor oferi o buna aderenta pe conditii mai dificile de drum (cum ar fi de zapada sau gheata).

Pentru a gasi cele mai bune anvelope all season pentru tine nu e suficient sa alegi un model de la o marca cunoscuta, ci e important sa alegi functionalitatile anvelopei in functie de stilul tau de condus si chiar si de conditiile meteo din regiunea in care locuiesti sau conduci cel mai des. Aceste variabile sunt de luat in considerare fiindca producatorii de cauciucuri all season lanseaza pe piata modele cu trasaturi diferite – precizie, distanta de franare scurta, aderenta, rezistenta la rulare, diferiti compusi de cauciuc, etc.

Deci, ceea ce ar trebui sa analizezi inainte de a vedea ofertele disponibile la acest tip de produs ar fi propriul stil de condus – viteza cu care mergi cel mai des, tipul de drum pe care circuli, felul in care accelerezi sau franezi si chiar obiceiuri ce tin de viraje. Apoi, conditiile meteo au si ele un impact – exista o diferenta de temperatura intre un oras de munte si orasele de campie, si vara si iarna vor fi diferite si ca grade Celsius, si ca existenta a intemperiilor sau a zapadei pe carosabil. Tipul de drum este si el de luat in vedere – una e sa conduci doar in oras, alta e sa circuli des pe autostrada sau pe drumuri nationale.

Ascii art is not a thing of the past. You can use them to describe emotions and to create drawings using characters.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 3605
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 3605
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus