Filtrul cautat

Anvelope Camion

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Marca

Etichetare UE

pana la

Vânzător

Constructie

Anvelope camioane – o oferta bogata pe shiny.md!

Niste anvelope de camion trebuie sa fie in primul rand rezistente – fiind folosite pe distante mari, dar si cu incarcaturi foarte grele uneori, calitatea si aceasta durabilitate in timp a unei astfel de anvelopa este esentiala. Pe shiny.md ai oferte de cauciucuri camioane preturi bune, de la cele mai importante magazine care comercializeaza cauciucuri camioane online din intreaga tara!

O unealta care iti va fi cu siguranta de folos atunci cand cauti anvelope pentru camioane este comparatorul de anvelope. Dupa ce ai identificat o lista scurta a produselor care au trasaturile pe care le doresti (ex. anvelope iarna camioane), poti compara produsele, folosind butonul asociat acestei functionalitati. Ai astfel posibilitatea sa analizezi toate trasaturile modelelor de pe lista scurta, pe o pagina dedicata.

Inainte insa de acest pas, ai la dispozitie o oferta foarte bogata de marci cauciucuri camion, pe care o poti vedea daca introduci dimensiunile unei anvelope cargo pentru camionul tau, pe prima pagina. Tot acolo, mai poti seta si altre filtre ale cautarii, in functie de specificul anvelopei dorite.

Cum sa gasesti cele mai bune anvelope pentru camioane?

Dupa ce ai gasit cel mai bun model si cea mai buna marca de cauciuc pentru camion, un simplu search al acestuia pe shiny.md iti va oferi acces la toate magazinele online care comercializeaza modelul asupra caruia te-ai decis. Nu doar pretul poate fi un argument foarte bun ci si termenii de livrare sau partenerul de livrare cu care lucreaza magazinul respectiv – daca este cazul unei situatii in care anvelopele iti trebuie in regim de urgenta, acest tip de beneficiu ce poate fi oferit de un magazin online iti poate fi foarte de ajutor.

Pe shiny.md vei gasi anvelope de la producatori precum Hankok, Bridgestone, Kaltrunerneuerung, Goodyear, Michelin, Pirelli, Aeolus sau Kumho. Vei gasi modele de cauciucuri de iarna camioane, dar si dedicate sezonului cald si poti citi cu atentie specificatiile modelelor sau chiar te poti informa direct la producator, astfel incat sa intelegi foarte clar ceea ce promite producatorul.

Nu uita ca inainte sa te decizi asupra unui model specific de anvelopa camion, sa ai in vedere dimensiunile permise, tipul de camion din parcul tau auto si greutatea maxima pe care trebuie sa o suporte anvelopa. Se pare ca o pereche de anvelope este responsabila pentru aproximativ 30% din consumul de combustibil al unei masini – rezistenta la rulare devine deci un indice important.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus