Filtrul cautat

Anvelope agricole

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
MDL

Marca


Vânzător

Constructie

Categoria de prețuri

Alege cauciucuri agricole de pe shiny.md!

In cazul unor utilaje agricole, costurile sunt mereu mai mari – intretinerea unui tractor sau a unei combine implica inclusiv decizia asupra unor anvelope de tractor eficiente, care sa reduca consumul de combustibil si sa aiba o durabilitate buna. Daca lucrezi in agricultura, stii deja ca o zi intarziere in cazul avarierii unor anvelope agricole, poate fi o problema destul de mare, deci si decizia asupra unor magazinelor care vand cauciucuri de tractor este importanta fiindca termenii de livrare oferiti te pot ajuta destul de mult.

Se spune ca in cazul unor cauciucuri de tractor sau ale unor anvelope utilaje agricole, acestea sunt poate la fel de importante ca si utilajele in sine. De aceea, daca vrei sa iti gasesti anvelope tractoare agricole online, e important sa analizezi cu atentie ofertele si sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Cum alegi cauciucuri pentru tractor?

In primul rand, atunci cand introduci dimensiunile si cerintele in prima pagina a shiny.md, mai verifica inca o data actele utilajului, pentru a fi sigur ca introduci dimensiunile corecte, pentru a elimina orice posibil risc. Apoi, analizeaza daca e cazul sa ai in vedere si folosirea unei remorci – deci fie ca vrei sa echipezi o combina, fie ca vrei anvelope pentru tractor, ia in vedere si cele mai greu utilaj posibil pe care l-ai putea atasa, astfel incat sa nu iei anvelope care sa te impiedice la viitoarele proiecte.

Cauciucuri inguste pentru tractor sau mai late, orice model ai alege – trebuie sa sustina foarte bine greutatea utilajului, altfel se pot strica destul de repede sau – in cazuri mai rare – pot chiar exploda.

Inainte de a merge mai departe cu selectia anvelopelor agricole care te intereseaza, e important sa faci si o scurta analiza referitoare la modul in care le vei folosi. Un exemplu – conditiile de teren pe care le vei rula – diferentele intre teren agricol, padure sau asfalt. In cazul in care utilajul tau va circula mai des pe teren accidentat sau mai dificil, poti alege modele cu intarituri speciale, care sa creasca durata de viata a anvelope tractor fata.

De ce sa folosesti shiny.md?

In primul rand, la noi pe site ai la dispozitie un comparator de anvelope dar ai si acces la mai multe magazine online de anvelope specializate. Comparatorul de anvelope iti garanteaza faptul ca analiza ta va fi cat de detaliata posibil – poti analiza 2 produse pe o pagina distincta, pentru a decide care dintre ele iti ofera maximul de beneficii. Iar accesul la oferte bogate, ale mai multor magazine online care comercializeaza anvelope agricole iti asigura faptul ca poti avea si alte beneficii, in functie de magazinul online anvelope auto ales, cum ar fi termenii de livrare sau reduceri/ campanii promotionale.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2
a anumitor produse 2
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus