Filtrul cautat

Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
MDL

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Alege cele mai bune preturi anvelope, pe shiny.md!

Completezi formularul, faci o comparatie anvelope si cumperi cele mai bune anvelope. Pe shiny.md e atat de simplu. Ai la dispozitie mii de tipuri de anvelope, anvelope de vanzare de catre cele mai bune magazine online auto, de la marci de renume in Europa sau in plan international.

Alege caracteristicile din filtrul de cautare de pe prima pagina si apoi verifica preturile la marci de anvelope care te intereseaza. Poti face si o comparatie anvelope prin comparatorul de produse – o functionalitate care iti ofera posibilitatea sa analizezi doua produse in mod comparativ – etichetele EU, functionalitati, viteza maxima si alte trasaturi, astfel incat caut anvelope se transforma rapid intr-o achizitie rapida, pe un magazin online care iti ofera maximul de beneficii.

Cum sa gasesti anvelopele perfecte?

Daca vrei anvelope cel mai bun pret, trebuie sa in primul rand sa prioritizezi – daca afli care sunt trasaturile unei anvelope perfect acordate la stilul tau de condus, atunci vei alege modelul care iti va oferi cea mai buna valoare.

Incepe de la o analiza a stilului pe care-l ai la volan. In acest caz, fiecare detaliu conteaza – distanta de la care te-ai obisnuit sa franezi, felul in care iei virajele, viteza pe care o ai cel mai des dar si felul in care accelerezi (din scurt sau gradual) in mod frecvent au un impact si toate aceste obiceiuri pot fi sustinute de marci de anvelope si modele cu trasaturi distincte.

Apoi, nu uita sa faci o mica analiza si asupra conditiilor drumului pe care circuli cel mai mult. Atat cele meteo, care corespund regiunii in care locuiesti sau conduci pot fi importante, cat si trasaturile efective ale drumului. Este clar ca iernile la munte pot fi mai dure, caz in care ai nevoie de pneuri online care sa aiba trasaturi foarte bune pentru iarna – poate fi vorba de o compozitie speciala de cauciuc, de o aderenta sporita sau de un design distinct al suprafetei cauciucului. Conditiile meteo de sezon trebuie corelate in aceasta analiza cu tipul de drum pe care obisnuiesti sa mergi mai des. Astfel, drumurile dese pe autostrada inseamna viteza mai mare si deci ai nevoie de o anvelopa care sa sustina corect aceasta viteza, dar si de un compus de cauciuc cu o rezistenta buna la rulare. Daca nu prea iesi din oras decat ocazional cu masina, atunci poti sa iti indrepti atentia catre cauciucuri oferte care au o viteza maxima mai mica si stau bine la alte departamente, cum ar fi economia de carburant sau nivelul de zgomot, pentru a-ti spori confortul la volan.

Cum cumpar anvelope

Folosind shiny.md ai sanse mai mari sa gasesti anvelope pret mic, fiindca ai acces la firme de cauciucuri importante dar si la magazine online care ofera tot felul de beneficii la achizitia unor anvelope. Nu uita de etapa de comparatie anvelope, este importanta fiindca vei avea astfel pe o singura pagina informatiile esentiale despre fiecare model si vei putea pune in balanta firme anvelope, preturi si trasaturi. Si atunci cand te-ai decis asupra modelului de cauciucuri masina pe care le vrei, poti analiza magazinele care au anvelope vanzare. In afara de argumentul cel mai important, legat de pret, e necesar sa te informezi si asupra termenilor de livrare si posibilitatea transportului gratuit atunci cand cumpar cauciucuri sau produse de o anumita suma sau chiar oferte si reduceri pe care e posibil sa le aiba anumite magazine care au activitate online.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 48227
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 48227
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus